Festes

Aquí mostrarem informació de les futures festes i de les festes que ja hem fet. Teniu la possibilitat de veure les fotografies desde el menú o desde l'opció de Veure imatges…


SEGON TRIMESTRE CURS 15-16

Aques curs per la celebració de la Diada de Sant Jordi i dins del programa "En Veu Alta" de la Institució les Lletres Catalanes en el qual participavem, vam rebre la visita de l'actriu Rosa Vila que ens va recitar poesies i en va fer un taller de lectura.

Abans havíem inaugurat l'exposició de treballs "Les imatges parlen" "Les paraules viatgeres" i activitats dels cursos d'informàtica i alguns dels alumnes del centre van llegir textos de Cervantes, Ramon Llull i Sakespeare.

En acabar l'acte d'agraïment als participants amb l'entrega de les roses, que molt amablement ens va repartir la Rosa Vila, tots plegats vam poder gaudir del berenar de Sant Jordi.

Sant Jordi 2016

PRIMER TRIMESTRE CURS 2012-2013nadal-12-13-petit

Celebració de la festa de Nadal – Curs 2012-2013

Veure imatges…

 

 


SEGON TRIMESTRE CURS 2012-2013

El 23 d'abril vam celebrar la Diada de Sant Jordi.sant-jordi-12-13-petit

Aquest curs vam preparar un certamen de relats curts que va ser molt ben acollit per part de l'alumnat i vam convocar un concurs per escollir el logotip de la biblioteca de l'escola. També vam aprofitar aquesta diada tan festiva per inagurar l'expositor de la Natura.

Tota la comunitat educativa va participar en la  recollida de noms del "Meu Primer Amor" i els alumnes d'informàtica van realitzar els cartells d'informàció que es van penjar a les classes.

També aquest curs es va representar i llegir una petita part del "Lazarillo de Tormes" preparada pel grup de N-3 dirigida i organitzada per la professora de castellà Montse Buitrago.

Finalment, després de repartir les roses i mentre berenàvem, tothom va poder participar en el joc de l'expositor.

Veure imatges…


PRIMER TRIMESTRE CURS 2011-2012nadal-11-12-petit

Com tots els anys, el 22 de desembre es va celebrar la festa de Nadal amb la trobada de tots els grups de l’escola. Cada alumne portava menjar i es va posar en comú. Aquells que són alumnes nouvinguts van aportar menjars típics de les seves tradicions gastronòmiques.

Veure imatges…

 


SEGON TRIMESTRE CURS 2011-2012

El 21 d’abril es va celebrar la Diada de Sant Jordi.sant-jordi-11-12-petit

Com a novetat d’aquest curs es van representar dues petites obres de teatre llegit, preparades pel grup de N-3 i el grup de català bàsic, dirigides i organitzades per la professora que impartia classes de castellà i català.
Com és tradició al nostre centre, els alumnes van participar en la presentació d’escrits literaris i a tots ells se’ls va regalar una rosa. Van participar a l’acte la Regidora de l’Ajuntament i la Tècnica d’Educació de l’Ajuntament que van lliurar les roses als alumnes participants.

Durant els dies previs a Sant Jordi, es va fer una votació col•lectiva per donar nom a la biblioteca de l’escola. De totes les propostes es va decidir el nom “L’hora violeta”.

Per una altra banda, els alumnes d’informàtica van col•laborar  fent cadascú d’ells un disseny de la programació de les activitats de la festa.

També es va fer un recull de paraules entre tots els alumnes de l’escola, iniciativa de la Coordinadora de la Biblioteca, per triar la paraula més bonica, i al acabar es va fer una votació col•lectiva per decidir quina era la paraula més “bonica”.

Veure imatges…