Sortides

Aquí mostrarem informació de les futures sortides i de les sortides que ja hem fet. Teniu la possibilitat de veure les fotografies desde el menú o desde l'opció de Veure imatges…


TERCER TRIMESTRE CURS 2012-13laberint-petit
El dimarts 18 de Juny vam realitzar la sortida de fi de curs al Parc del Laberint que és jardí més antic de Barcelona. Es tracta d’un conjunt de jardins, escalinates, templets, escultures i un palau d’estil neoclàssic. A part del famós laberint, vam visitar la torre de defensa medieval i el canal romàntic. Es va tractar d'una visita guiada per conèixer-lo a fons i gaudir-ne. Després vam fer un dinar de germanor a l’aire lliure.

Veure imatges…

 

 


SEGON TRIMESTRE CURS 2012-13neu-petit
El 27 de febrer vam anar a la neu!!
Vam sortir en autocar des de l'escola fins a Ribes de Freser on vam agafar el tren cremallera (amb vistes espectaculars) fins a Núria. Allà vam poder jugar amb la neu, fer passejades, pujar amb telecabina fins al mirador del Pic de l’Àliga, visitar el Santuari, el Centre d’Interpretació, exposicions, dinar i… ho vam passar d'allò més bé!!

Veure imatges…

 

 


VISITA AL MUSEU AGBAR DE LES AIGÜESagbar-petit
Amb motiu de la Setmana  Mundial de  l'Aigua, el passat 22 de març van fer una visita especial al Museu Agbar de les Aigües on vam poder veure quines eres les propietats de l'aigua i realitzar  experiments interessants per descobrir com és l'aigua que utilitzem a casa.

Léxposició, situada a l'edifici modernista d'Amargós i Samaranch,  incloïa la visita a  la Sala de Calderes, la Sala de l'Electricitat, la Sala de Màquines, el Dipòsit Circular i l'Espai d'Interpretació de la Central Cornellà d'Aigües de Barcelona.

Veure imatges…

 


SORTIDA A LES CAVEScaves-petit
El passat 14 de desembre vam fer la soritda de final de trimestre a les caves Codorniu!!
 
Veure imatges…

 

 

 


ANEM AL TEATRE!teatre-petit
El dijous 8 de novembre vam fer una sortida al teatre Poliorama per anar a veure l'obra NOIES DE CALENDARI:

Un grup de dones extraordinàries provoca un fenomen global quan es convencen l'una a l'altra per fer un calendari benèfic diferent…

La versió teatral de Noies de Calendari està basada en una edificant història real, emotiva i alhora molt divertida.

ALUMNES QUE VAN ANAR AL TEATRE A  veure l'OBRA OPINEN:

Vaig anar al teatre amb l'escola. L'obra era divertida. Em va agradar molt Tornaria a repetir. Susana Rochel (Informàtica Inicial)

Yo la encontré una historia triste contada con humor .Todos los personajes actuaron bien pero, en especial,  me hizo mucha gracia el papel de la que hacía de “boba” porque al final se espabiló. Carmen Campano (N3)

La obra me ha gustado mucho. El tema está enfocadp de una manera sensible y divertido. Antonia R. (Informàtica Inicial)

Las historias de la obra son dramáticas, pero ellas las hacen divertidas. Me reí mucho.La parte más divertida es cuando las actrices se desnudan para las fotografías del calendario. María Escobar (N3)

Me gustó toda la obra. Tiene un poco de todo. Nos reímos y lo pasamos muy bien. Os la recomiendo. Adela Creus (N3)

Yo me reí mucho con las actrices. Son estupendas. El argumento de la comedia está  muy presente en casi todos nosotros. Al mismo tiempo me resultó un poco triste, pero en conjunto fue estupendo. Dolores García (N3).


PRIMER TRIMESTRE CURS 2011-2012los_miserables
Durant aquest curs s’ha intentat  promocionar la lectura a través de l’ús de la nostra biblioteca. En aquesta línia es va  fer una sortida al teatre, aprofitant la posada en escena a Barcelona de “Los Miserables”. Va agradar molt, per la seva espectacularitat, la llum i els efectes especials.

 

 

 

 


SEGON TRIMESTRE CURS 2011-2012circe-soleil
Des de la iniciativa del professorat d’anglès de l’escola, es va organitzar anar a veure una obra de teatre en versió anglesa, l’obra “Titànic”, a la sala Poliorama el dia 26 de gener.

El 7 de Març es va fer la sortida a veure “El Cirque du Soleil”. L’espectacle va agradar força, tenint en compte que la gran majoria no havia anat mai a cap espectacle de circ. És important destacar les característiques especials del Cirque du Soleil, que van fer un espectacle únic, original i ple d’aspectes impactants.

 


TERCER TRIMESTRE CURS 2012-13
Per commemorar el centenari de l’enfonsament del Titanic, el 17 de maig es va fer una visita a l’exposició “Titanic The Exhibition”, al Museu Marítim de Barcelona, dirigida sobretot als alumnes de N-3 que ja havien treballat aquest tema a classe de Socials. Tanmateix, es va oferir la sortida a tots els alumnes de l’escola que hi estiguessin interessats.san_benet

Com a activitat dirigida a tot l’alumnat de l’escola, el 7 de Juny es va fer la sortida a “Món St.Benet”, de Sant Fruitós de Bages. L’objectiu ha estat visitar el monestir, l’entorn medieval de la cripta i el claustre. Aprofitant el dia també es va visitar la Fundació Alícia.