Competic Inicial

imatge-informatica

DESTINATARIS DEL CURS:

Persones adultes que no han utilitzat mai un ordinador però que coneixen el funcionament del ratolí i el teclat, o que han utilitzat un ordenador, en tenen unes nocions molt elementals i volen ampliar els seus coneixements.

ESTRUCTURA DEL CURS:

El nivell Competic Inicial engloba tres competències:

1.- Tecnologia digital, ús de l'ordinador i del sistema operatiu (Tecnologia). El seu objectiu és utilitzar les funcions bàsiques d'un equip informàtic i del seu sistema operatiu aplicant els fonaments de la tecnologia digital.

2.- Tractament de la informació escrita (Tractament de text). El seu objectiu és emprar un processador de textos per crear, tractar, elaborar i presentar informació i textos.

3.- Navegació, cerca i comunicació en el món digital (Navegació i Comunicació). Els seus objectius són introduir en la utilització dels serveis disponibles a la xarxa.

OBJECTIU:

La finalitat del curs és que els i les alumnes, en acabar, siguin usuaris autònoms d’un equip informàtic domèstic i se serveixin de les seves prestacions per portar a terme petits treballs amb el tractament de textos, ús del correu electrònic i recerca d'informació per internet.

DURADA:

3 hores/setmana, de setembre a juny.

HORARI: Mati o Tarda.