Matrícula viva 23-24

Si entreu a l’article trobareu el quadre resum en gran amb aquesta informació:

  • Què pots estudiar?
  • Horari d’atenció

i recordeu…encara hi sou a temps!

 
 

8M al CFA

Durant aquests dies hem anat fent diferents activitats i xerrades en el context del Dia Internacional de la Dona. Destaquem el col·loqui entre l’alumnat de diferents grups del CFA després de veure el documental “Dies de transició…el despertar de les dones”  i el mural realtizat… Llegeix més»

Coneixem el Parc Güell!

Els grups de Castellà de l’escola vam anar al Parc Güell, una de les obres més emblemàtiques d’Antoni Gaudí, i únic al món perquè va ser concebut com un recinte monumental on l’entorn natural és inseparable dels elements arquitectònics. Vam aprendre molt!


Visita i taller de dibuix al Museu Picasso

L’alumnat del GES ha anat al Museu Picasso. A partir de l’observació de quatre obres de la col·lecció hem descobert diferents retrats que Picasso va fer al llarg de la vida i que ens ha permès reflexionar sobre allò que ens expressen aquests quadres. Però,… Llegeix més»

Anem de públic al programa “Col·lapse”!

Alumnat i professorat vam assistir de públic al programa “Col·lapse” de TV3,  un talk show amb música i humor dirigit i presentat pel periodista Ricard Ustrell. Una experiència genial!